© 2016 mamanadovolene.cz       Proudly created with Wix.com

Follow Me
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

March 5, 2018

Děti, stejně tak jako dospělí, jedí rádi i očima. Proto jim domácími brumíky určitě uděláte radost. Navíc je to praktická svačinka na cesty, do školy či školky. Formičky můžete naplnit v podstatě jakýmkoliv těstem, třeba na bábovku. Já je ráda dělám z perníkového těsta...

March 12, 2017

Vafle u nás mají úspěch, dělám je poměrně často na snídani. Nejčastěji verzi z pohankovou moukou. Někdy namíchám špaldovou (není bezlepková) a pohankovou. Ráda mouky střídám a tak třeba lívanečky dělám z ječné mouky a podmáslí. Recept na ně najdete na probio.cz

Mimocho...

November 19, 2016

Žitný kváskový chléb je podle celostní medicíny něco, co se výborně hodí k podzimu. Jaké jsou rozdíly mezi pečivem z kvásku a kvasnic? Je opravdu lepší chléb z kvásku? A jak na něj? Dozvíte se na následujících řádcích;o)

Co je na kvásku tak zázračného?

Zjednodušeně...

November 5, 2016

Tento koláč měl zatím vždy velký úspěch a to i u návštěv, které jinak nejsou na špaldovou mouku vůbec zvyklé. Jde o rychlý recept a když si správně rozdělíte poměr makové a tvarohové náplně (ne jako já u koláče na fotce), vznikne vám krásné efektní mramorování. Jak ted...

Please reload